Bilderberg. Carl Bildt greve på Östermalm. Permanent medlem av Bilderberg. Vänskapskorruption är ju dolt i Statsvetarsverige (politruk-kultur-i hela rättskärnan) Bodström och Geijer och Marjasin

 

 

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/ud-utreder-demokratibistand_4569386.svd

 

UD utreder demokratibistånd

UD utreder nya anklagelser om misstänkt vänskapskorruption och att intern kritik tystas inom demokratiorganisationen Idea.

Det är den tidigare kommunikationschefen Susan Wood som slagit larm om vad hon ser som grava missförhållanden. Hon berättar för Dagens Nyheter att hon fick sparken i april när hon vägrade attestera en faktura på 26 000 kronor från en konsult.

Konsulten, som hade handplockats av Ideas generalsekreterare, Belgiens tidigare premiärminister Yves Leterme, hade nästan inte gjort någonting, enligt Susan Wood.

- Att bli en visselblåsare är nog enda sättet att göra missbruket av pengar i Idea känt, och få stopp på det, säger hon till DN.

Sverige är Ideas största bidragsgivare. Den internationella organisationen som ska främja demokrati i världen har flera gånger tidigare varit omskriven för bland annat höga chefslöner och generösa förmåner

 

Frimurarna

2015 -ÅRS BILDERBERGMÖTE BEKRÄFTAT: 11-14 JUNIÖsterrikiska polisen har bekräftat datumet för 2015-års Bilderbergmöte.  Mötet i sig kommer att äga rum från torsdag till söndag den veckan, 11-14 juni, på exklusiva Interalpen Hotel , i bergen nära Telfs.
Polisen har uppgett att de kommer att genomföra bara en enda säkerhetsövning inför 
Bilderbergkonferensen och för G7-toppmötet som äger rum i närheten på Schloss Elmau i Bayern, Tyskland, från 7-8 Juni.

-----------------------------------------------------------------------------------------------


-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Läs mer: http://www.bakom-kulisserna.biz/frimurarna/

19 maj 2015